Kattenhotel voor katten met astma

Heeft jouw kat problemen met het ademen? Eerst zullen we kort uitleggen wat astma bij katten is en waarom een kattenhotel met voorzorgen voor astma zo belangrijk is.

Wat is astma bij katten?

Astma bij katten is een chronische longaandoening waarbij aanvallen van benauwdheid worden veroorzaakt door een allergie, infectie, chemicaliën zoals tabaksrook of een ander type luchtwegprobleem. De symptomen zijn hetzelfde als bij astma bij mensen en kunnen variëren van licht tot ernstig. Symptomen omvatten piepende ademhaling, benauwdheid, kortademigheid, hoesten, blazen, opgeblazen buik en vermoeidheid. In ernstige gevallen kan astma leiden tot longoedeem, wat een levensbedreigende aandoening is die medisch moet worden behandeld.

Katten met astma hebben een speciale behandeling en verzorging nodig om er voor te zorgen dat hun kwaliteit van leven zo hoog mogelijk blijft; om dit te garanderen, is een kattenhotel voor katten met astma vaak de beste optie.

Kattenhotel voor een kat met astma?

In tegenstelling tot normale kattenhotels, bieden wij speciale accommodatie een optimale omgeving voor katten met astma.

Zo bieden wij volgende mogelijkheden:

  • Toepassen van een inhalator, zodat de kat een puffer toegediend krijgt om de luchtwegen vrij te houden
  • Regelmatig kuisen en ontstoffen, met speciale kat-vriendelijke kuisproducten.
    Deze kuisproducten hebben geen sterke geuren en bevatten geen zware chemische bestanddelen waarop uw geliefde kat zou kunnen reageren.
  • Sterk ventilatiesysteem: minstens elk uur wordt de volledige lucht in de kamer volledig vervangen door onze automatische ventilatie.
  • Luchtzuivering: bovenop een externe ventilatie voorzien wij ook interne luchtzuivering in de kamer, speciaal gemaakt voor een gezonde lucht en omgeving.

Kortom: ben je op zoek naar een kattenhotel voor een kat met astma, contacteer ons dan zeker om de mogelijkheden te bespreken.

Logo-luxe-kattenhotel-wit

Contactgegevens

Erkenningsnummer Dierenwelzijn: HK40107124

Ganzenkoor 33, 2570 Duffel
+32 460 20 44 90
Email

Open van maandag tot zaterdag
10:00 - 12:00 & 14:00 tot 19:00

Copyright 2021-2023 Luxe-Kattenhotel | Gratis webhosting ©  Alle rechten voorbehouden